marți, 9 iunie 2015

REUNIFICAREA CU FAMILIILE VOASTRE STELARE

Final Event Energies Update 11~20~16: Love is Trumpin’ It All
 
Dragi copii ai Pamantului, frații și surorile sufletelelor noastre,
Astăzi venim la voi pentru a vă anunța că, membrii familiilor voastre stelare, sunt deja aici printre voi. Poate ca nu puteți cu totii sa ne vedeti sau sa ne auziti, inca. Cu toate acestea, ne puteti simti prin vibrația inimii voastre. Vom lua contact cu voi, cum v-am promis, cum am planificat acum mult timp terestru in urma. În cele din urmă realizam acest lucru, voi și noi ne reunim si lucram împreună pentru marea mântuire a omenirii.
Știm că sunteți nerabdatori sa ne intalniti in *persoană*, cum spun anumiti oameni. Înțelegeți că a ne întâlni în persoană rămâne o viziune pământeana, întâlnirea reală are loc între suflete.
Noi suntem colectivul fraternitatii din stele și vorbim în numele tuturor membrilor familiilor stelare care au mandat să *coboare* printre voi. Și sa știti că dacă putem în sfârșit sa coboram la voi, este pentru că ati făcut munca necesara pentru voi și în voi, permițându-vă să *cresteti* pana la noi. Într-adevăr, crescandu-va frecventele vibrationale, devine mult mai ușor pentru noi, sa stabilim un contact cu voi. Cu cat va creșteti rata vibrației, cu atât mai bun va fi contactul dintre noi.
Acest lucru nu înseamnă că contactul fizic dintre noi nu se va întâmpla niciodata. Și suntem fericiți sa-i intalnim pe o parte dintre voi, nu numai la nivel vibrational, dar de asemenea din punct de vedere fizic.
Pentru cei si cele care vor sa se reuneasca cu frații și surorile voastre stelare, acordati-va timp pentru a absorbi energia transmisiva a codurilor specifice pentru fiecare dintre familii. Aceste coduri vă permit să regăsiți adevărata esență a sufletului vostru și de a va reuni cu acestia, devenind Una cu ele o dată pentru totdeauna.
Ascensiunea este o ușă deschisă tuturor ființelor umane care doresc propria evoluție, cat și pentru acele suflete care au decis să nu ascensioneze în această viață. Într-adevăr, aceste suflete au liber arbitru sa aleaga  accelerarea propriei evoluții sau din contra, sa o încetineasca. Iata motivul pentru care tot mai multi oameni care au nevoie de ajutorul vostru vor fi adusi pe drumul vostru.
Noi va avertizam în prealabil: acestea sunt ființe umane care trăiesc într-o dualitate mult mai evidenta, decat cea în care traiți voi. Așa cum am mai menționat: sufletul lor nu a ales neapărat să ascensioneze în această încarnare, însă, ca si ființe umane, doresc să urmeze exemplul vostru și să urmeze calea care duce la pacea absolută. Spre deosebire de voi care ati ales să urmati sufletul și sa ajungeti in punctul actual al traseului vostru, aceste ființe umane au schimbat traseul sufletului lor în mod deliberat în perioada încarnării lor.
Se subînțelege că suntem foarte fericiți pentru acele ființe umane care au ales să se alăture marii fratii și sa permita acest lucru pe care doar ei il puteau permite. Este evident de asemenea, că aceste fiinte umane vor avea mare nevoie de ajutorul vostru, pentru a-i comuta în direcții de regasire a sinelui. In timp ce ghizii, vor fi rabdatori cu ei. Fiti umili. Fiti corecti față de toți, mai ales față de voi decât de ei. Fiti Iubire.
Suntem colectivul Frăției din stele. Va iubim dincolo de cuvinte pământești și suntem încântați să colaborăm cu voi.

Transmisă la data de 09 iunie 2015 prin olesiamedium
www.terrenouvelle.ca

Traducere: Light Writer
mesagerulluimihail.blogspot.ro