miercuri, 8 iunie 2016

ARHANGHEL MIHAIL


 De Michael Love, 06/06/2016

Noua Lumina Gamma,
Upgradari Considerabile ADN
 
Simtiti cum creste tensiunea? Aveti insomnii? Sunteti sufocati de anxietate sau depresie? Va simtiți de parca ati fi intr-o oala sub presiune? Simtiti o mare activitate energetica in jurul vostru? Se regasesc multe persoane nevindecate in preajma voastra care isi exteriorizeaza emotiile de joasa vibratie?

In momentul in care noua Lumina Gamma intra in matrice pentru prima data, se produce un sunet static haotic (nedeslusit) in campul auric, pana in momentul in care este pe deplin integrata.

Valul X.3 accelereaza rezonanta Schuman in mod constant atingand in prezent valoarea de aproximativ 56 Hz si se asteapta sa atinga valoarea de 63 Hz in perioada Solstitiului, Portalul Energetic, care aduce suficient de multa energie pentru începerea fazei finale a evolutiei umane spre o organizare/oranduire superioara!

In perioada acestui sfarsit de saptamana sunt asteptate explozii solare, combinate cu forta lunii noi din 4 iunie, cat si cu influxul de Lumina Gamma ce provine din aliniamentul Marii Cruci Cardinale.

O data cu intrarea acestor valuri imense de lumina in matricea 3D cat si in Bio-Vasele noastre, ADN-ul este upgradat considerabil.

Cei din primul val ar putea resimti mai degraba, un plus de bucurie si vitalitate, comparativ cu fiintele vibrațional joase, care experimenteaza altceva.

Acest adaos suplimentar de Lumina este oferit cu scopul de a-i ajuta pe ceilalti din cadrul acestei tranzitii majore.

Lucrurile se precipita acum, asa ca tineti-va bine si aveti grija de voi.

Vechiul se dizolva rapid acum si a sosit momentul sa va inaltati in Lumina, o data pentru totdeauna.

~ ARHANGHELUL MIHAIL ~

sursa
Traducere: Light Writer

mesagerulluimihail.blogspot.ro