vineri, 3 iunie 2016

O noua specie ia nastere

 
 
Nota editorului: În starea sa de vis, Romeo Baron a fost luat la bordul unei nave-mama și i s-a adus la cunostinta motivul pentru care a fost adus la bordul acestei nave, acesta fiind pregătirea mentală pentru schimbările viitoare ale Pământului. Aceste ființe au declarat ca ciclul Erelor Intunecate se va incheia, iar planeta va *trece prin unele schimbări care vor afecta totul și pe toată lumea.* Chiar înainte de aceste schimbări ale Pământului, mulți oameni vor fi adusi la bordul acestor tipuri de nave și li se va acorda posibilitatea să se întoarcă înapoi pe Pământ după curățarea planetei sau sa paraseasca planeta cu alte misiuni, alaturi de familiile lor stelare.

de Romeo Baron, 06/02/2016

Umanitatea este in pragul celor mai mari schimbări din cadrul ciclului de ascensionare planetara; O Metamorfozare Globala. Ființele umane ale viitorului se regasesc în faza de metamorfozare, la fel ca omida care nu știe că va deveni un fluture.

Ascensiunea este integrarea spiritului și a materiei. Este procesul prin care toate corpurile noastre fizice, emoționale, mentale și spirituale fuzionează pentru crearea unei fiinte pe Deplin constienta. Ne asumam experimentarea Corpului de Lumina. Noi receptionam energii cosmice care măresc frecvența Corpului de Lumina, care sa ne aduca si mai multa energie eterică.

Conștiința deplină se reîntoarce la noi. Aceasta este conștientizarea pentru care suntem aici, pentru ceea ce trebuie să facem în viitor și ceea ce au reprezentat viețile noastre trecute. Cunoasterea universala va fi la degetul nostru mic, sau mai bine zis, la receptorii creierului nostru și vom dispune de abilități super-umane.

Ca și fiinte angelice galactice ascensionate, vom fi in masura sa interacționam cu toate formele de viata simțitoare din stele și de dincolo de ele. Ne vom recâștiga puterile extraterestre pierdute în urmă cu mai multe vieți. Telepatia, teleportarea și călătoria interplanetara fără ajutorul navelor spatiale vor fi posibile cu ajutorul Corpului nostru de Lumina / Merkaba.

Unii oameni vor putea să reviziteze sau să se reîntoarcă in sistemul stelar de provenienta. Unii vor ajuta la repopularea planetelor Marte si Venus sau a altor corpuri planetare, care vor fi re-formate cu ajutorul energiilor fotonice. Majoritatea vor participa la noul Proiect al Pământului, unde vor crea comunități unificate. Pamantul va fi din nou o planetă atractiva; un centru important pentru inteligența cosmica - comunicare, conferințe și cartier general pentru Uniunea Intergalactica a mai multor galaxii vecine.

In Noul Pamant, umanitatea va trăi în cele din urmă, în niste orașe cristaline magnifice. Noua noastră civilizație se va baza din nou pe conceptele spirituale Lemuriene, care si ele la rândul lor se bazeaza pe conceptele de pe Sirius B. Corpurile noastre vor continua să arate ca si acum, cu excepția faptului ca vor fi structurate mai mult pe bază de siliciu, vor fi mai eterice si mai puțin dense. In cele din urmă, vom avea trupuri nemuritoare. Pe masura ce Corpurile de Lumina se desavarsesc, noi vom arata pentru totdeauna ca o persoana în vârstă de 33 de ani, asta in cazul in care vom alege aceasta optiune.

Ciclul fiintei limitate s-a sfarsit. O nouă specie ia naștere. Una care poate trăi în pace pe Pământ. Una capabila sa strabata mai multe lumi si dimensiuni. Una care caută să împartă energie și creativitate în armonia si în spiritul cooperării. Una care poate transmite pacea altor lumi și altor planuri existențiale. O ființă multidimensională, Conștientă, Intreaga și Libera.

Act adițional 5D

Gregg Prescott, M.S.

Editor
sursa
Traducere: Light Writer

mesagerulluimihail.blogspot.ro