joi, 16 martie 2017

ARHANGHEL MIHAIL

ARHANGHEL MIHAIL
14 martie 2017
Canalizat prin: ARHANGHELUL MIHAIL

 

ATENTIE COMANDANȚI GALACTICI!

Am primit unda verde in ceea ce priveste *Operatiunea Inaltarea*, deoarece Ascensiunea umanitatii este propice.

Am finalizat intalnirile la nivel inalt cu reprezentanti ai Spiritualitatii, Stiintei si Marii Maestrii in ceea ce priveste finalizarea tuturor planurilor si pregatirilor pentru aceasta importanta misiune.

Peste 4 miliarde de Fiinte Angelice au initiat o coordonare masiva din cer spre pamant in ceea ce ne priveste! Acum poate fi confirmat ca Lumina a acoperit intunericul si nimic nu mai poate impiedica Vointa Universului in ceea ce priveste Ascensiunea Planetei Pamant.

Acesta este punctul culminant in evolutia umanitatii cand jumatate din planeta se reuneste intr-un efort considerabil pentru luminarea pe deplin a Diamantului Cristal a Matricei Noului Pamant!

Energia Luminii Gamma ce va sosi pe Pamant in urmatoarele 6 zile, va fi enorma, zguduitoare. Marile se vor inalta datorita puternicei atractii magnetice create de corpurile ceresti

Da, aceasta este cea mai mare trecere pentru Copiii Luminii! Pe masura ce schimbari masive vor avea loc, puterea retelei de control a matricei 3D va fi eliminata. Cele 2 linii temporale despre care am discutat, vor fi blocate incepand cu data de 20.03.2017.

Incepand cu acea zi veti incepe realizarea lucrurilor marete, iar cei care dorm vor trece in lumina!

Toti comandantii sa fie pe pozitie, pe punte,  sa-si adune toate fortele pentru initierea inaltarii la cer si sa stabileasca directia spre Marele Soare, zburand chiar si mai sus de el.

Multumiri tuturor celor care ati venit pe Pamant in aceasta perioada, pentru a face o minunata munca in folosul umanitatii! Cu totii veti fi glorificati si fiecare fiinta din fiecare univers se va inclina respectuos in fata voastra si vor sarbatori realizarile facute.

Va vorbeste Arhanghelul Mihail prin acest vas, care s-a intors in acest taram pentru un scop maret si anume inaltarea impreuna cu voi toti in ziua cea din urma! Cea din urma zi a lumii celei vechi este aproape!

Nu priviti inapoi, nu va faceti bagajele ci doar veniti si permiteti-ne sa va conducem pe fiecare dintre voi Acasa, sa ne reintoarcem in Regatul Iubirii!

Acum incepem! Sunteti pregatiti?

Dumnezeu accelereaza totul, dragilor!
 


Traducere: Light Writer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.